Wie ben ik

Ik ben Gerald Nys, in 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit van Gent.

Na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan als kinesitherapeut in de groepspraktijk Kine & sportpraktijk Wezenbeek te Melle. Daarnaast ben ik ook nog enkele keren als kinesitherapeut van dienst geweest bij 2e amateur voetbal clubs Sparta Petegem en KRC Gent. Het was echter altijd mijn droom om een eigen kinepraktijk op te starten.

Sport is in mijn eigen leven steeds belangrijk geweest, momenteel ben ik zelf actief als wielrenner. Hierin behaalde ik mijn grootste successen op de piste, met als hoogtepunt deelname en een 10e plaats op het Europese kampioenschap voor elite in 2016. Verder behaalde ik ook reeds 2 podia op de Belgische kampioenschappen met een 2e plaats in 2016 en 3e plaats in 2017.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Voor ik op mijn 20e begon met wielrennen deed ik aan atletiek. In mijn jonge jaren was ik actief als meerkamper, maar later heb ik mezelf verder gespecialiseerd in de werpnummers. Ik behaalde 2 gouden, 3 zilveren en 7 bronzen medailles op Belgische kampioenschappen alsook meerdere medialles op Vlaamse kampioenschappen in verschillende disciplines.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close