Small group/personal training

Small group training:

De small group training is toegankelijk voor iedereen, je hoeft helemaal geen sporter te zijn. Heb je genoeg van die drukke groepslessen en wil je begeleiding op jouw niveau in een kleine groep, dan ben je hier op de juiste plaats. Bij mij kan je terecht voor begeleide oefensessies. Hierbij krijgt iedereen oefeningen op zijn/haar maat en afgestemd op zijn/haar doel.

Deze begeleide oefensessies gaan door op dinsdagavond en donderdagavond om 19u en na afspraak op andere tijdstippen.

Prijs: 10 euro per sessie, speciaal jongeren en studententarief: 5 euro

Voor deelname of meer info stuur je een mail naar kinegeraldnys@hotmail.com of kan je mij contacteren op 0471/863509.


Specifieke sportbegeleiding:

Alle sporters zijn welkom, wielrenners, atleten, voetballers, basketballers, fitnesser, tennissers, zwemmers, gymnasten, volleyballers, hockeyers,…

Ben je een sporter of ben je gewoon op zoek naar begeleiding voor uw doel of sportactiviteit? Heb je het gevoel dat uw sportieve prestaties er niet meer op vooruit gaan of heb je het gevoel dat je er niet alles uit kunt halen? Sukkel je van de ene blessure in de andere? Ben je net gerevalideerd van een eerdere blessure en wens je verder te blijven oefenen?

Vaak geraken sporters vastgeroest in hetzelfde trainingspatroon en stopt hun vooruitgang, soms gaan de prestaties zelfs achteruit. Dan is het tijd voor specifieke sportbegeleiding met een andere visie.

Ben je iemand die al vaak geblesseerd is geweest, dan is het nuttig om de oorzaak van jouw blessures te achterhalen. Vaak wordt er te eenzijdig getraind of worden bepaalde zaken vergeten in de training. Niks is moeilijker dan terugkomen van een blessures, en al helemaal wanneer je van de ene in de andere blessure sukkelt. Dan is het ook tijd voor een specifieke sportbegeleiding.

In beide bovenstaande gevallen ben je steeds welkom op de algemene sportbegeleiding. Maar als je alles uit jouw sport wilt halen dan zal je specifiekere begeleiding nodig hebben. Hierbij worden dan ook schema’s meegegeven voor thuis naast begeleide oefensessies in de praktijk.

De begeleiding wordt steeds specifiek op de eisen van de sporter afgestemd, afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding wordt de prijs opgemaakt.

Bij interesse kan je vrijblijvend contact opnemen via email: kinegeraldnys@hotmail.com

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close